اینستاگرام برای راحتی کاربران خود آنها را به دو دسته شرکت ها، بیزینس ها و افراد معمولی تقسیم کرده است. هر کدام از این گروه ها در اینستاگرام اکانت های مخصوص به خود را دارند که امکاناتی که برای این اکانت ها در نظر گرفته شده است متناسب با نوع کاربر و نیاز آن است. اما تفاوت این دو نوع اکانت باهم چیست؟ چرا بعضی از افراد عادی اکانت خود را به تجاری تبدیل می کنند؟ در ادامه این مطلب می خواهم به تفاوت اکانت تجاری و شخصی اینستاگرام بپردازیم و شما را بیشتر با این دو نوع اکانت آشنا کنم.
در واقع در اینستاگرام سه نوع اکانت تعریف شده است که هر کدام آنها قابلیت های مخصوص به خود را دارند و تفاوت های زیر و درشت زیادی باهم دارند. این سه نوع اکانت عبارت اند از: اکانت شخصی، اکانت تجاری و اکانت اینفلوئنسر. اما هر کدام این اکانت ها چه تفاوتی باهم دارند؟
فهرست محتوا
تفاوت اکانت تجاری و شخصی اینستاگرام
اکانت تجاری که با نام بیزینس اکانت نیز شناخته می شود بیشتر برای کسب و کار ها و بیزینس ساخته شده است که با توجه به امکاناتی که در نظر گرفته شده بهتر بتوانند فعالیت خود را در اینستاگرام تحلیل کنند.
اکانت های تجاری امکانات بیشتری از موارد بسیار ساده مانند دکمه های گرفته تا سیستم تبلیغات حرفه ای و برنامه های تحلیل و آنالیز پست و مخاطبان که هر کدام آنها می تواند به شما در جهت بهتر کردن پیج و خدماتتان کمک کند.
انواع اکانت در اینستاگرام:
همانطور که در بالاتر نیز گفته شده است سه نوع اکانت در اینستاگرام وجود دارد. اکانت شخصی، بیزینسی و اینفلوئنسری که بیشتر ما دو نوع اول را می شناسیم.
اکانت های خصوصی دسترسی های بسیار محدودی دارند. این اکانت ها می توانند خصوصی یا عمومی باشند و از امکانات جانبی مانند: انتشار خودکار، امکان مدیریت پیام های دایرکت، تبلیغ، تحلیل فالوور و.. بی بهره هستند.
مهم ترین اصطلاحات اینستاگرام که اگر جز کاربران اینستاگرام هستید حتما باید آن را بدانید!
اما دو اکانت دیگر دارای امکانات جانبی مختلفی هستند و تنها برخی تفاوت های بسیار ریز باهم دارند. اکانت اینفلوئنسر های بیشتر مناسب تولید کنندگان محتوا در اینستاگرام می باشد و برای دیگر پیج ها کارایی ندارد. همچنین امکانات آن چندان تفاوت خاصی با اکانت های تجاری ندارد و بیشتر قابلیت های این دو اکانت مشابه است. بنابراین اگر قصد فعالیت حرفه ای در اینستاگرام دارید اکانت های تجاری می توانند یک گزینه مناسب حتی نسبت به اکانت های اینفلوئنسر ها باشند.
امکانات اکانت بیزینسی اینستاگرام
در ادامه مقاله تفاوت اکانت تجاری و شخصی اینستاگرام قصد دارم تا به امکاناتی که در اکانت های بیزینسی در اختیار شما قرار میگیرد بپردازم. در ادامه با ما همراه باشید با بیشتر با ماهیت این اکانت ها آشنا شوید.
به صورت کلی امکانات و تفاوت اکانت های بیزینسی به سه دسته: قابلیت های تماس با ما، تبلیغات و آنالیز تقسیم می شوند.
بعد از اینکه اکانت خود را بیزینسی کردید می توانید دکمه های call را در صفحه پروفایل خود به نمایش بگذارید. این دکمه ها می توانید ایمیل، شماره تلفن یا آدرس باشد. در هنگام تجاری کردن اکانت این اطلاعات از شما سوال می شود که اختیاری هستند و اگر تمایل ندارید می توانید آنها را وارد نکنید. اما اگر می خواهید دکمه هایی مانند تماس و ایمیل به صفحه پیچ شما اضافه شود می توانید از طریق بخش edit profile به بخش contact options رفته و اطلاعات تماسی خود را پر کنید تا کاربران بتوانند آنها را مشاهده کنند.
آموزش برنامه اینشات (inshot) از صفر تا صد! نوشتن روی عکس، موزیک گذاشتن و…
تبلیغات در اینستاگرام با اکانت های تجاری
یکی دیگر از تفاوت های اکانت های شخصی با تجاری امکان تبلغ و پروموت پست ها می باشد. شما با تجاری کردن اکانت خود به بخش پروموت دسترسی دارید و می توانید پست های و محصولات خود را پروموت یا تبلیغات کنید تا بیشتر در اینستاگرام دیده شوند. همچنین در هنگام تبلیغات امکانات دیگری نیز در اختیار شما مانند قرار دادن آدرس سایت و… نیز قرار میگیرد که می توانید از آنها استفاده کنید. بنابراین اگر قصد دارید تا از امکان تبلیغات و پروموت در اینستاگرام استفاده کنید لازمه آن داشتن یک اکانت تجاری است.
تفاوت اکانت تجاری و شخصی اینستاگرام در آنالیز پست
یکی از امکاناتی که اینستاگرام به اکانت های تجاری می دهد امکان آنالیز پست و مخاطبین است. این امکان تا حدی دقیق و کاربردی است که بسیاری از کاربران به خاطر همین موضوع اکانت خود را تجاری می کنند. با استفاده از این امکان شما می توانید در مورد دنبال کنندگان خود اطلاعات بسیاری بیشتری به دست بیاورید یا اینکه می توانید بفهمید کدام پست بازدید بیشتری داشته، کدام پست از طریق هشتگ ها بازدید بیشتری داشته است، کدام استوری شما بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و…
در کل این امکان به شما کمک می کند تا اطلاعات بسیاری زیادی در رابطه با پست ها و استوری های پیج خود و مخاطبین پیج خود بدست بیاورید. قطعا با داشتن کمی مخاطب در همان اول می توانید مسیر خود را با استفاده از این قابلیت پیدا کنید. اگر تعداد فالوور های شما بسیار کم است می توانید از خدمات خرید فالوور فیک زر ممبر استفاده کنید.
در این مطلب به تفاوت اکانت تجاری و شخصی اینستاگرام پرداختم. این دو اکانت شاید تفاوت های خیلی کوچکی باهم داشته باشند اما یک امکانی مانند آنالیزگر پست به تنها می تواند دلیل محکمی برای تبدیل کردن پیج به تجاری باشد.