اینترنت دنیای بی حد و مرزی و پر از محتواست اما برخی از این محتواها برای هر سن و افرادی مناسب نیست. به همین دلیل قابلیتی به نام سیف سرچ وجود دارد تا بتوان با استفاده از آن محتواهای نا مناسب را پنهان کرد. در ادامه این مطلب به آموزش فعال و غیرفعال کردن سیف سرچ گوگل می پردازم بنابراین اگر دوست دارید بیشتر با این قابلیت آشنا شوید تا انتهای این مطلب را دنبال کنید.
اینترنت روز به روز در حال پیشرفت و پر شدن از انواع و اقسام محتواهای مختلف است که می تواند برای هر فردی مناسب نباشد. این خطر به خصوص درمورد کودکان بیشتر مورد اهمیت قرار می گیرد و همین موضوع باعث شده تا شرکت گوگل قابلیتی به نام safe search را در اختیار افراد قرار دهد تا بتوانند با استفاده از آن محتوای اینترنت را با یک فیلتر مشاهده کنند و عملا از شر محتواهای ناسالم و… که شاید برای هر سن و شخصی مناسب نباشد خلاص شوند.
فهرست محتوا
Safe search گوگل چیست؟
در یکی از آپدیت های قدیمی گوگل قابلیتی به نام سیف سرچ ارائه شد که با فعال کردن آن محتواهای غیر اخلاقی، نا سالم و خشونت بالا فیلتر می شود و عملا از نتایج جستجو حذف می شود. این قابلیت کاربرد های بسیار زیادی در مدارس و… دارد و به خصوص به خانواده ها کمک می کند تا توانند محیط امن تری را برای فرزندان خود فراهم کنند. البته گاهی اوقات بنا به دلایلی این قابلیت به صورت خودکار فعال می شود و شم اصلا از آن خبر ندارید.
2 روش برای اسکن کردن اسناد با دوربین موبایل
چگونه بفهمیم safe search برایمان فعال است؟
برای اینکار می توانید خیلی راحت وارد مروگر گوگل شوید و سپس در بالا عبارت safe search settings را سرچ کنید. در لیست نتایج به شما نشان داده می شود که تنظیمات سیف سرچ برایتان فعال است یا نه و می توانید بعد از آن اقدام به خاموش یا روشن کردن آن بکنید. البته اگر در کنار تنظیمات جستجوی ایمن شما علامت قفل دیده شود یعنی این تنظیمات برایتان از طرف سرپرست حساب یا شبکه فعال شده است و عملا نمی توانید کاری بکنید.
آموزش فعال و غیرفعال کردن سیف سرچ گوگل
برای فعال یا غیرفعال کردن جستجوی ایمن گوگل باید در هر دیوایسی یکسری تنظیمات را انجام دهید. در ادامه به طور دقیق درباره هر دیوایس توضیح می دهم تا بتوانید خیلی راحت این کار را انجام دهید.
آموزش پاک کردن کش برنامه ها در اندروید | کروم، تلگرام و…
غیرفعال کردن جستجوی ایمن گوگل در ویندوز
برای اینکه بتوانید این حالت را در ویندوز خود غیرفعال کنید می توانید از تنظیمات یا از طریق dns این کار را انجام دهید. برای تغییر dns می توانید وارد گوگل کروم شوید و سپس در بالا بر روی سه نقطه کلیک کنید و سپس settings را انتخاب کنید. حالا وارد بخش privacy and security شوید. سپس به دنبال گزینه security باشید و بعد از آن از بخش advanced و use secure dns به جای with custom گزینه cloudflare یا همان دی ان اس 1.1.1.1 را انتخاب کنید.
البته می توانید با وارد شد به صفحه www.google.com/safesearch خیلی راحت سیف سرچ گوگل را فعال و غیرفعال کنید.
آموزش غیرفعال کردن safe search گوگل در اندروید
اگر از دستگاه های اندروید استفاده می کنید و قصد دارید تا به تنظیمات سیف سرچ گوگل دسترسی داشته باشید تنها کافیست تا وارد برنامه Google شوید و سپس در پایین ب روی سه نقطه یا همان more کلیک کنید. سپس بر روی گزینه settings کلیک کنید و در صفحه تنظیمات گزینه hide explicit results را پیدا کنید.
وقتی وارد این بخش شوید می توانید خیلی راحت تنظیمات مربوط به جستجوی ایمن گوگل را تغییر دهید. البته گاهی اوقات ممکن است امکان تغییر وجود نداشته باشد و شما نتوانید آن را غیرفعال کنید که در ادامه به دلیل این موضوع می پردازم.
چرا safe search google غیرفعال نمی شود؟
اگر هر کدام از این روش ها را انجام دادید و مشاهده کردید که سیف سرچ گوگل غیرفعال نشد یا اینکه در حال تغییر تنظیمات آن علامه قفل را مشاهده کردید به این معنی است که تنظیمات جستجوی ایمن توسط فرد دیگری یعنی صاحب حساب یا شبکه شما انجام شده و شما نمی توانید آن را تغییر دهید. برای رفع این مشکل استفاده از dns یا برخی مرورگر ها می تواند موثر باشد.
در این مطلب از زرممبر مرکز خدمات خرید ویو تلگرام و ری اکشن تلگرام به آموزش فعال و غیرفعال کردن سیف سرچ گوگل پرداختم که امیدوارم توانسته باشید به راحتی این قابلیت را فعال یا غیرفعال کنید.