خرید ممبر تلگرام » وبلاگ زر ممبر » ترفند » چگونه آنتن دهی گوشی را افزایش دهیم؟

یکی از مشکلاتی که همه ما ممکن است با آن رو به رو شده باشیم آنتن دهی ضعیف تلفن همراه خود در مواقعی که قصد برقراری تماس یا استفاده از اینترنت را داریم. بسیاری از مواقع با انجام کارهای ساده می توان این مشکل را برطرف کرد. در این مطلب از زرممبر قصد دارم تا به آموزش افزایش آنتن دهی گوشی هوشمند بپردازم تا بدون نیاز به انجام کار تخصصی یا فنی پیچیده ای بتوانید از شر این مشکل راحت شوید.

چگونه آنتن دهی گوشی را افزایش دهیم؟

ضعیف بودن آنتن گوشی و کم بودن خطوط آنتن می تواند دلایل بسیار زیادی داشته باشد به همین دلیل بسیاری از افراد زمانی که با این مشکل رو به رو می شوند دقیقا نمی دانند که باید چه کاری انجام دهند. در ادامه به اقداماتی اشاره کردم که در عین سادگی می تواند بیشتر تاثیر ممکن را داشته باشد.

ترفند های افزایش آنتن دهی موبایل

برداشتن قاب گوشی

شاید خنده دار باشد اما برخی از قاب ها می توانند باعث ضعیف تر شدن آنتن و مشکل در دریافت سیگنال شوند. به همین دلیل اگر همیشه با گوشی خود مشکل کم بودن خطوط آنتن را دارید می توانید برای تقویت سینگنال قاب گوشی خود را بردارید.

موبایل خود را شارژ کنید

میزان شارژ گوشی شما می توانید بر روی عملکرد آنتن و دریافت سیگنال کافی تاثیر زیادی بگذارد. اگر شارژ گوشی شما کم باشد دستگاه نیروی کافی برای دریافت سیگنال را ندارد و به همین دلیل در آنتن دهی به مشکل بر می خورد.

پیشنهاد می شود که همیشه شارژ دستگاه خود را بالای 25 درصد نگه دارید تا مشکل و اختلالی در روند برقراری ارتباط و آنتن دهی پیش نیاید.

8 راه برای افزایش سرعت گوگل کروم

مکان خود را تغییر دهید تا آنتن دهی افزایش یابد

همه جای یک شهر و حتی همه جای یک خانه از لحاظ آنتن دهی یکسال نیستند. قسمت های مختلف یک خانه می تواند بسته به شرایط مختلف آنتن دهی های متفاوتی داشته باشد. به همین دلیل سعی کنید تا قسمت های مختلف یک مکان را برای دریافت بهترین شرایط آنتن دهی تست کنید. به خصوص در کنار پنجره های باز و یا محیط های آزاد این آنتن دهی می تواند بسیار بیشتر شود. همچنین سعی کنید همیشه به مکان های مرتفع بروید زیرا موانع برای برقراری آنتن و سیگنال دهی کمتر می شود و همین موضوع می تواند باعث افزایش خطوط آنتن دستگاه شما شود.

حالت هواپیما و خاموش کردن سایر سرویس ها

اگر از دیگر سرویس های گوشی خود مانند وای فای، بلوتوث، nfc و… استفاده نمی کنید اما همیشه روشن هستند می توانند بر روی آنتن دهی گوشی شما تاثیر بگذارند. به همین دلیل اگر نیازی به آنها ندارید تمامی این سرویس ها را غیرفعال کنید.

همچنین روشن و خاموش کردن حالت هواپیما می تواند برخی از مشکلات احتمالی که ما از آن خبر نداریم را حل کند. به همین دلیل ابتدا حالت هواپیما را روشن کنید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را خاموش کنید و عملکرد آنتن گوشی را برسی کنید. به علاوه بعد از انجام هر کدام از تغییرات گفته شده در این لیست روشن و خاموش کردن حالت هواپیما بهتر می تواند تغییرات را به شما نشان دهد.

گوگل بارد چیست؟ آموزش استفاده از هوش مصنوعی گوگل

تغییر حالت شبکه

تغییر دادن حالت شبکه می تواند روی آنتن دهی گوشی شما تاثیر زیادی داشته باشد. برخی از گوشی های بروز بازار از حالت 5G پشتیبانی می کنند و به صورت پیش فرض روی این حالت قرار دارند اما از آنجایی که 5G هنوز در کشور ما به خوبی پشتیبانی نمی شود قرار دادن حالت شبکه روی 4G می تواند انتخاب مناسب تری باشد.

همچنین اکثر گوشی ها به صورت پیش فرض روی حالت LTE/3G/2G قرار دارند که با تغییر آن با حالت 3G/2G یا 3G می تواند شاهد افزایش آنتن دهی به میزان قابل توجه ای باشد. البته در مواقعی که قصد استفاده از اینترنت را دارید این کار می تواند باعث افت سرعت اینترنت شود.

برای تغییر حالت شبکه مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. وارد تنظیمات گوشی شوید.
  2. وارد بخش connections شوید.
  3. Mobile networks را انتخاب کنید.
  4. در اینجا network mode را تغییر دهید.

پیدا کردن db مناسب

برای پیدا کردن سیگنال db مناسب در گوشی خود اقدام زیر را انجام دهید:

  1. وارد تنظیمات گوشی شوید.
  2. به بخش general بروید.
  3. وارد بخش about phone شوید و گزینه network یا status را انتخاب کنید.
  4. در اینجا میزان سیگنال Db را مشاهده می کنید.
  5. اعداد بین -50 تا -95 نشان دهنده یک وضعیت مناسب هستند به همین دلیل در محیطی که هستید راه بروید تا متوجه شوید در کجا به عدد مطلوب می رسید.

تعویض اپراتور و یا درآوردن سیمکارت

گاهی اوقات خوب جا نرفتن سیمکارت در سوکت مخصوص تلفن همراه می تواند در روند برقراری آنتن اختلال ایجاد کند. به همین دلیل سوکت سیمکارت را در بیاورید و سیمکارت خود را دوباره جای گذاری کنید. همچنین می توانید آن در جای دیگری قرار دهید و سپس آنتن دهی را برسی کنید.

در آخر نیز اگر با همه اینها آنتن دهی سیمکارت شما افزایش پیدا نکرد می توانید از سیمکارت یک اپراتور دیگر استفاده کنید. زیرا در برخی از نقاط و شهر ها آنتن دهی اپراتور ها باهم متفاوت است.

در این مطلب از زرممبر وبسایت خرید ممبر گروه، خرید ممبر واقعی و… به ترفند ها و روش هایی پرداختم که با انجام آنها بتوانید آنتن دهی گوشی هوشمند خود را افزایش دهید تا در استفاده از اینترنت و برقرار تماس به مشکل برنخورید. امیدوارم این مطلب برایتان مفید بوده باشد.